NIEUWS

20-10-2014: SociaalOpStap vernieuwd!

Vanaf woensdag 29 oktober is de nieuwe website van SociaalOpStap in de lucht en te vinden onder de link www.sociaalopstap.nl De oude website is dan nog 1 maand bereikbaar via de link www.old.sociaalopstap.nl Veel persoonlijke stappenplannen en sociale verhalen zijn overgezet, maar het kan dat het een en ander binnen de nieuwe omgeving is gewijzigd. Kijk daarom snel op de nieuwe website en check je persoonlijke omgeving. Tip: print op de oude website gemaakte persoonlijke stappenplannen uit, zodat je deze zelf eventueel nog kunt overzetten naar de nieuwe persoonlijke omgeving. We hopen dat je snel je weg kunt vinden binnen de nieuwe website en apps.


13-03-2014: beta-site SociaalOpStap online

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe website voor SociaalOpStap. Deze nieuwe website is al te bezoeken via http://beta.sociaalopstap.nl. Persoonlijke stappenplannen van gebruikers die een account aangemaakt hebben op de nieuwe (beta)site worden allemaal overgezet naar de nieuwe site. De huidige site zal binnenkort niet meer te bereiken zijn.


09-12-2013: website en app worden vernieuwd

De website en de app van SociaalOpStap worden vernieuwd. De app komt nu ook beschikbaar voor apparaten met iOs-besturing. Deze week gaan we de nieuwe website en de app testen met gebruikers. Meer nieuws volgt.